BLOG

Yılbaşı Hindisi

Yılbaşı Hindisi


Yılbaşı Hindisi

Yılbaşı Hindisi

Yılbaşı yaklaştığında İnsanların yılbaşı hindisi alma telaşına düşmesi su götürmez Bir gerçek. Gerçekten yılbaşı hindisi toplumumuzla hiç alakası olmayan yılbaşı geleneğine dönüşmüş olsada geleneklerle başka bağlantınız yoksa gelenekselleştirilmiş ve tamamen batıdan etkilemez.

Peki neden mis gibi pişmiş kuzu çevirme varken pişmiş hindi arayışına giriyoruz? Hintçe yılbaşı için vaz geçilmez bir tat mı? Bizce değil. Acaba her yılbaşında hindi yiyenlerin yüzde kaçı daha önce kuzu çevirme yedi? Kuzu çevresi yemiş olan biri kampanyamızın cazip olmasının neden olduğu hindi yerine yılbaşında kuzu çevresi yemek istemez miydi? Hintçe pişmiş satılıyorsa kuzu çevirmede pişmiş satılıyor. Peki bir kuzu çevirme değilde noel hindisi diye tabir edilen hindinin tercih edilmediği asıl neden fiyatı mı?

Hadi gelin birlikte yılbaşı hintisi fiyatları ve kuzu çevirme yılı karşılaştıralım.

Pişmiş yarım kuzu çevirme kg. fiyatını 120 TL. yerine yılbaşına özel olarak sadece 110 TL. üzerinden hesaplıyoruz.

Yılbaşı Hintçesi Fiyatları

Yarım kuzu ortalama olarak 6-8 kg. arasındadır. Yılbaşına özel kuzu çevresi kampanyası ile 7 kg. üzerinden hesaplama yaparsak 840 TL. yerine 770 TL. gibi bir fiyata inmiş olacak. Pişmiş yarım kuzu 13 kişilik oluyor.

Ortalama 300 TL olan pişmiş yılbaşı hindi fiyatları ile hindinin 5 kişilik olduğunu var sayarsak kişi başına ücret kuzu çevirme ile aynı olduğu. Yılbaşlarının kalabalık olduğunu düşünüyoruzda pişmiş hindi fiyatları olan ortalama 300 TL. gibi bir ücret ödeyip 5 kişilik bir hindi almak yerine 770 TL. gibi bir ödeme yapılarak 13 kişilik enfes bir kuzu çevirme almanın çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Kızarmış Hintçe fiyatları veya yılbaşı pişmiş Hintçe fiyatları şeklinde internette aradığınızda sizde fiyatlara göre karşılaştırma yapabilirsiniz.

Yılbaşı Hintçesi Siparişi VS Kuzu Çevirme Siparişi

Yukarıda bahsettiğimiz karşılaştırma sonucunda hala yılbaşı hindi siparişi mi vermek istersiniz yoksa kuzu çevirme siparişi mi? Kuzu çevirme ve hindi siparişi arasında aslında ortalama olarak ücret farkı olmadığını anlatmaya çalıştık. Sizde artık pişmiş hindi siparişi yerine lezzetli bir pişmiş kuzu çevirme siparişi verebilirsiniz. Hindi siparişi yılbaşı için makul gibi görünsede aslında kendi yemek kültürümüzden bizi uzaklaştırırken kuzu çevirmeye göre daha uygun olmamaktadır.

Kızarmış Hintçe siparişi , yılbaşı için Hintçe siparişi, yılbaşı pişmiş hindi siparişi gibi aramalar yapıyor yazımıza ulaştı ve kuzu çevresi almaya karar verd. Yılbaşı yemek siparişi için bizleri tercih ederiz için teşekkür ederiz.

Sağlıklı, huzurlu ve ağzımızın tadının hiç bozulmadığı lezzetlerle dolu yeni bir yıl dileriz.

Tandırevi

Haydi Türkiye! Tandırevi farkıyla  yılbaşında  kuzu çevirme  yemeye  var mısın?

ARAYARAK SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


KONUM İÇİN TIKLAYINIZ.



  •  0212651 28 80




  •  0535287 48 48
  •