BLOG

Yılbaşı Yemek Siparişi

Yılbaşı Yemek Siparişi


Yılbaşı Yemek Siparişi

Yılbaşı Yemek Siparişi

Yılbaşı yemek siparişi vermek isteyenler için harika bir teklifimiz var. Pişmiş bütün kuzu çevirme kg. fiyatını 120 TL.’den değil sadece 110 TL. üzerinden hesaplıyoruz. Bir kuzu ortalama olarak 13-15 kg. arasında gelmektedir. Bu sayede yılbaşı yemek siparişi olan bir kuzu çevirme için 13 kg. üzerinden hesaplama yaparsak 1560 TL. yerine 1430 TL. gibi bir fiyata inmiş olacak.







Bir Kuzu ile 25 Kişinin Doyabileceğini Biliyor muydunuz?

Evet yanlış duymadınız 25 kişi bir kuzu çevirme ile doyabilir. 25 kişi için bir bütün kuzu çevirme siparişi verdiğinizde kişi başı ortalama 50 TL gibi bir rakama gelmektedir. Pişmiş ve lokum gibi olmuş bir kuzu çevirme manzarasıda cabası.

Yılbaşı akşamlarının biraz kalabalık olduğunu düşünürsek kuzu çevirmenin bir yılbaşı menüsü sipariş isteğinde bulunulması doğal olmaktadır. Tandırevi bütün kuzu çevirme yılbaşı sipariş taleplerinize karşılık vermek için var gücüyle çalışmalarına şimdiden başladı bile.

Tandırevi’nden Bir İlk

Adresinizde odun ateşinde, özel kuzu çevirme makinamız ile hizmetinizdeyiz.

Yılbaşını geçireceğiniz, kuzu çevirme yapmaya uygun bir yeriniz mi var?

Eşi dostu çağırmak, tüm aile ile kuzu çevirme lezzetini tatmak ve odun ateşinin sıcaklığıyla ısınarak güzel bir akşam mı geçirmek istiyorsunuz?

O halde şimdi arayın, sizi bilgilendirelim. Kuzu çevirme makinemizi ayağınıza getirelim.


Şirket Yılbaşı Yemeği Mekanları

Çalışanlar yılbaşını hep birlikte bütün kuzu çevirme lezzetiyle geçirsinler diye şirket yılbaşı yemeği mekanları arayan tüm işletmelere Tandırevi olarak kapımız açık. Bize şirket çalışan sayısını belirttiğinizde kuzu çevirme için çalışmalara başlar ve Tandırevi kuzu çevirme lezzetiyle şirket yılbaşı yemeği ile birlikte tanışmanız için heyecanla çalışmalara başlarız.

Yılbaşında Ailece Gidilecek Yerler Arasında Olan Tandırevi

Tandırevi olarak yılbaşında ailece gidilecek yerler arasında olmaktan gurur duyuyoruz. Yılbaşı aile mekanları arıyorsanız sizide yılbaşında ailecek bekliyoruz.

Yılbaşında Yemek Yenecek Yerler (Yılbaşı Yemek İstanbul)

Bir bütün kuzuyu yiyebilecek sayıdaysanız ve yılbaşında yemek yenecek yerler arayışındaysanız sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Haydi Türkiye! Tandırevi farkıyla yılbaşında kuzu çevirme yemeye var mısın?

ARAYARAK SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


KONUM İÇİN TIKLAYINIZ.



  •  0 212 651 28 80




  •  0 535 287 48 48
  •