BLOG

Şirket Yemekleri İçin Mekanlar Arıyorsanız Biz Buradayız

Şirket Yemekleri İçin Mekanlar Arıyorsanız Biz Buradayız


Şirket Yemekleri İçin Mekanlar Arıyorsanız Biz Buradayız

Açık hava reklamcılık alanında bir çok başarılı işlere ve organizasyonlara imzasını atan Reklam212, şirket yemeği için sık sık Tandırevi'ni ziyaret ediyor.

Sizde şirket yemekleri için mekanlar arıyorsanız tüm Tandırevi kadrosu olarak şirket çalışanlarınızı lezzetlerimiz ve sunumlarımızla en iyi şekilde ağırlayacağımızdan emin olun isteriz.

Şirket yemeği mekanları arasında İstanbul Bahçelievler'de sıklıkla tercih edilen bir steakhouse olarak, her zaman et ürünlerimizi stoklarımızda hazır olarak bulundurmaya özen gösteriyor ve ihtiyaç olduğu an hızlı bir şekilde yardımcı malzemeler ile kendi yöntemlerimizle ızgaraya almak için hazır duruma getiriyoruz ve sunumlarımızı en güzel şekilde yapmak için emek veriyoruz.

Şirket yemeği için mekanlar, kişi sayısı fazla olduğundan her zaman hızlı ve hijyenik olmalıdır. Tabi ki bunu güzel sunum ve lezzetten ödün vermeden yapabiliyor olmak şirket yemeği için tercih edilen mekan açısından çok önemli olmaktadır. Bizler Tandırevi olarak bunun farkındayız, memnun kalınacak bir şirket yemeği için bu yönde çalışmalarımızı sürekli olarak devam ettirmekteyiz.